петък, 2 юли 2010 г.

За дрешниците и хората




Всеки ще се съгласи, че ако разположението на дома му позволява, в него трябва да има стая за дрехи или т.нар. дрешник. Няма по-полезна, уютна и практична стая от тази. Не е необходимо твърде много пространство за направата на един дрешник, така че и едно малко по квадратура жилище би могло да се сдобие с дрешник.

Гипсокартонът идва на помощ, плъзгащите врати, огледалата, различните по размери прегради, вратички, чекмеджета. Ако имате място в дрешникът можете да поставите дъска за гладене, огледало в цял ръст и дори тоалетка за гримиране (препоръчва се за по-просторни дрешници). Стаята за дрехи е доста удобно място да държите прахосмукачката си, като дори може да направите специален шкаф за нея.

По наше мнение обувки в тази стая не трябва да има, или поне нека да са такива, които обувате много рядко и стоят добре затворени в кутии. Много е непрактично всеки път да прибираш и изваждаш обувки от кутиите, когато ти се наложи да ги обуваш, а за аромата... няма да споменаваме. Обувките спокойно може да държите някъде в коридора в специално направени шкафове. Ако шкафовете са по ваша поръчка, не забравяйте да оставите място за високи ботуши, някакви чекмедженца за бои и четки за обувки, а при възможност и шкаф за чанти, чекмедже за ръкавици и ключове, поставка за чадъри, изобщо за тези аксесоари, за които човек се сеща на входната врата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар